O nama

Nalazimo se u Rasinskom okrugu, u mestu Ljubava, u blizini Kruševca. Ovo mesto na obali Zapadne Morave je poznato kao centar kalemarstva i proizvodnje visokokvalitetnih loznih kalemova i voćnih sadnica.

U našem rasadniku možete naći sve vrste sertifikovanih i standardnih loznih kalemova i sadnica voća svih vrsta voća, kako onih za podizanje voćnjaka, tako i ukrasnih sadnica kojima možete ulepšati svoje dvorište. Jedni smo od retkih koji imaju prateću dokumentaciju i sertifikate za sve sadnice koje prodajemo.
Kupovinom sadnog materijala u rasadniku ZZ Kalem Voće dobijate svu prateću dokumentaciju koja je potrebna za dobijanje podsticaja od države za podizanje voćnih zasada. Naša celokupna proizvodnja podleže strogom inspekcijskom nadzoru od strane stručnih službi koje redovno vrše preglede sadnog materijala,tako da možete biti sigurni da ćete dobiti potpuno zdrav sadni materijal.

Ukoliko niste u mogućnosti da posetite ni jedno od naših prodajnih mesta, postoji mogućnost poručivanja robe telefonom ili e-mail-om i dostavljanja na kućnu adresu.

TRADICIJA I KVALITET NEKA UVEK BUDE VAŠ IZBOR ZZ KALEM VOĆE GORAN